2009. február 2., hétfő

Kipécéztek!
Még január elején kipécézett
Roberta, most szeretnék erre reagálni!

Szabályok:
Linkeld be azt az embert a blogodba, aki kipécézett, majd írj magadról 7 dolgot, amit érdemesnek találsz másokkal megosztani. Pécézz ki 7 embert, nevezd meg és linkeld be Őket a blogodba, értesítsd Őket egy hozzászólásban.

1. Talán már közhelynek tűnik, de mint családos (sőt nagycsaládos) anyuka bátran állíthatom, hogy legfontosabbak az életemben a gyerekeim -az Ő egészségük, boldogulásuk -, a férjem és családtagjaink.

2. Néha gondolok egyet és átúszom a Balatont. Az idén is ezt tervezem. Szeretem az ilyesfajta kihívásokat, ha lenne rá időm és pénzem sok mindent kipróbálnék, nagy expedíciókra mennék, hegyet másznék... Sóvárogva nézem az ilyen témájú filmeket.

3. Imádok mindent ami forró, télen a szaunát (egy jó úszással egybekötve), a reggeli bodza teámat, nyáron a 35 C-os kánikulát, előző életemben tuti mediterrán vidéken tengettem mindennapjaimat.

4. Házitündér vagyok! Na jó csak vicceltem! De azért igyekszem, ha van rá idő, szívesen elkápráztatom a családomat valami finomsággal.

5. Boszorka is tudok lenni, főleg ha a házról van szó. Rend és tisztaság mániás vagyok, családom nem kis bánatára.

6. Kiborulok ha beteg gyerekekről van szó, árvákról, éhező lurkókról, szerencsétlen sorsú családokról, bántalmazott gyerekekről és anyákról.

7. Nagyon szeretnék egyszer olaszul megtanulni és jó lenne az angolomat is csiszolgatni még. Örökös időhiányban szenvedek, úgyhogy ezek a tervek még váratnak magukra egy kis ideig (néhány évig), mint az is, hogy beüljek egy kád forró illóolajos vízbe egy remek könyvvel a kezemben.


Mivel már úgy látom szinte mindenki ki lett pécézve, ezért most én nem adnám már tovább a staféta botot.

1 megjegyzés:

Babra írta...

Új játék a blogomban, kukkants be!:)